הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/1/2007 10:37:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אביב להט עם תוכן  לא שרכבתי על המאגורה לואיס אבל...
נושא: לא שרכבתי על המאגורה לואיס אבל... תאריך: 7/1/2007 10:37:00 PM
מחבר/ת: אביב להט

הבנתי שיש להם כוח עצירה חזק בטירוך(לא מתקרב לג´וסי) המשקל שלהם מינימלי ואישית עשיתי סיבוב על סנטה קרוז נומאד עם המעצורים האלו והידית לא הייתה כל כך נוחה לי, אבל זה כבר עניין אישי. יש למאגורה גם רוטורים יפים בטירוף. הבעיה בחברה כמו מאגורה שיש מספר מועט מאוד של חנויות שמביאות חלקים, וגם אלו שמביאות דופקות מחירים מרחקי לכת שזה ממש לא בסדר מצידם. לעומת המאגורה לואיס כמו שאמרת יש את הXTR וכאחד שרכב עד לא מזמן עם מערכת מלאה של xtr כולל מעצורים אני יכול להמליץ לך בחום על המערכת מתוך ניסיון. תשמע המערכת החדשה של 2007 לא כל כך חזקה לעומת המערכת שאני רכבתי עליה, שהיא שנת 2005(ידיות xt וקליפרים xtr). המערכת החדשה מאוד קלילה אם זה משנה לך, והיא באיזור ה300 גרם לצד אחד לא כולל רוטור. היתרון שיש לשימאנו על המאגורה שבכל חנות יש את החלקים של שימאנו ואתה יכול להחליט איפה הכי נוח לך לקנות(אישית הייתי ממליץ לך על daa בתל-אביב שירות ברמה גבוהה ביותר ואם אתה חבר מועדון אז יש עוד הנחה, הם גם היבואנים של שימאנו לארץ, והם מוכרים את החלקים במחירים הכי נמוכים שראיתי עד עכשיו ועברתי הרבה חנויות). אם אתה רוכב שבילים אגרסיבי תלך לכיוון המאגורה ואם אתה יותר רגוע משו בין AM לקרוס קאונטרי תלך על הXTR. יש לך עוד מערכות בשוק לא רק מאגורה או שימאנו, תבדוק גם hope יש להם מעצורים מטורפים לגמרי ברמה גבוהה לאללה.
מקווה שעזרתי
אביב

חזרה לפורום