הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/8/2007 5:22:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צביקה ff עם תוכן  החלפת בולם באנדורו
נושא: החלפת בולם באנדורו תאריך: 7/8/2007 5:22:00 PM
מחבר/ת: צביקה ff

גם אני רוכב על אנדורו 2004.
עם קצת ציניות אומר לך שאם תחטט באתר ספשלזייד משנת 2004 תראה שהם פתרו את בעית הבובינג גם אז. יש עוד מאה יצרנים שכל שנה פותרים את מה שפתור אצלם כבר עשר שנים...לכאורה
בנגוד להצעת הבחור לפני אני כן עובד עם סאג גבוה של 35 אחוז כדי לרכך את ההתחלה וכן מגיע לסוף המהלך לא מעט פעמים כי זו המשמעות האמיתית של נצול מהלך. הFSR גם ככה אינו שיא השכוך בתחילת מהלכו יש משהו דפוק בלנסוע על משהו שמצהיר 5 אינטש ולנצל כל הרכיבה רק 3.5 מצד שני אני לא קופץ דרופים של שני מטר- אני מניח שגם אתה לא בתור מחפש פתרונות בובינג

לעצם העיניין- הפוקס RL שיש לך מותאם גם לRATE של המתלה שאינו ישיר אלה עולה ככה שהחלפה עם אחר תגרום לשינוי התנהגות---לא בהכרח רעה מצד שני רק צריך לדעת מה לא לשים

אתה יכול לשים בולם אורך 7.85 או בעברית אורך בולם מ"מ200-כל שהוא מבחינתך. זה קצת יעלה לך את הקראנק שממילא נמוך מידי וישנה את זוית הראש למשהו שתוכל לחיות איתו. אם תרצה לפצות תמיד תוכל להחליף לבולם 130- זה עובד נפלא - מניסיון. רק דבר אחד לא יעבוד שם כמו שצריך וזה בולם קפיץ לינארי. כל בולמי האוויר עד היום הם פרוגרסיבים ויתאימו כמו גם המתוחכמים כמו DHX5.

לדעתי אתה זורק כסף על בולם נחות משלך- מאבד את היכולת הנפלאה לקצר מ130 ל100 שזה כל מה שצריך בעליה ארוכה...ואתה בכלל עוד יכול לנעול לגמריי

בקצור- לא ברור לי מה הבעיה למעט תסביך בובינג שיש ממילא לכל רוכב שיכוך מלא של שנת 20004 מול חרטטני 2007 עם אותה בעיה

בהצלחה

חזרה לפורום