נושא: מי שקונה אופניים ב17000 שקל תאריך: 7/11/2007 7:49:00 PM
מחבר/ת: צביקה ff
ודואג לסחירות משול לרוכש אלפא רומיאו או פורשה שרוצה ירידת ערך שקלית של סובארו תשאל את עצמך אולי למה קנית בכלל אופניים בסדר גודל כזה ולא משהו פשוט יותר מלכתחילה
ונקודה נוספת....מי אמר שתוציא את האופניים כעת למכירה מישהו בכלל ירצה לקנות??? ועוד במחיר שאתה חושב שאתה רוצה...תנסה...תראה.לא בטוח שתצליח.
מצד שני אני מת על אנשים כמוך....קונה יופי של מוצרים.....בזול בזול.
ככה קניתי מארין וולף רידג 2006 ב6500 שקל....לפני יותר משנה(12000 חדש) ככה קניתי שתי שלדות קצה הרדטייל בכמה מאות שקלים מחנות שהחזיקה 3 שנים אותן על הקיר במחיר 2500 שקל האחת ככה קניתי בולמי רומיק במחיר ממוצע של 350 שקל ככה קניתי מזלג קידמי פוקס ונילה RLC ב1300 שקל כי בולמי 2004 הוארכו בעוד 1 סמ!!!!! מ130 ל140 ככה אני קונה ברקסים גלגלים ושאר ירקות
מצד שני אני רוצה למכור אחלה שלדה ב1500 שקל שעולה 4000 שקל בחנות היבואן...שלא שונתה 4 שנים....ואף אחד לא מתקשר ואני רוצה למכור מזלג קדמי חדש לא רע בכלל ב300 שקל אבל אנשים נשארים עם המזלג המקולקל שלהם ואוספים כסף לקנות משהו זהה ב1500
וכן הלאה וכן הלאה
לקנות או למכור אופניים מסויימות משיקולי סחירות עתידית נראה לי.....קצת ביזארי בלי קשר לשינויי שלדה אחרי כמה זמן ואינטרפולציות של ירידת ערך והשקעה אלטרנטיבית במדד תל אביב עד שתחליף אופניים
לגבי המשווקים בעלי הסטוקים...אל תדאג להם. החכמים ללא סטוק. הטיפשים עוד מוכרים דגמי 2005 כי בתאוריה הם החליטו כמה להרוויח על סטוק מתישן--- בסוף יש להם מבצעים של 40 אחוז אחרי שנתיים או 50 אחוז ליום אחד או שאר ירקות מכירה.רובם אל תדאג....לא הפסידו גם כעת.....
החלפת סינגון רכיבה או נמאס לך ואתה רוצה לשנות......תעשה את זה ומהר- זה חלק מהכייף מסיבות סחירות תיאורטית.......נו באמת
:confused:
|