הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/15/2007 4:57:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אסף עם תוכן  תשובה לכולם: שיקלי סחירות:
נושא: תשובה לכולם: שיקלי סחירות: תאריך: 7/15/2007 4:57:00 PM
מחבר/ת: אסף

רגע.. רגע..אף אחד לא קנה משיקולי סחירות (אני האחרון שקונה משיקולי סחירות), קונה רק משיקולי צרכים, שימוש והנאה (פינוק). גם אינני רץ למכור מוצר מדהים רק משיקולי ירידת ערך. תרגעו. העניין הוא שאני, ואני מניח שאחרים, לפני שרכשנו אופניים בסך של כ - 12,000 ש"ח (לצביקה: אחרי שמיצינו את המציאות או ההיצע בסך עד 7,000 ש"ח), חשבנו/תי שאני רוכש אופניים שישתיקו אותי לכמה שנים, משו כמו ל - 4 שנים. והנה בא היצרן, ואחרי שנה משנה צורה וצורת מתלה באופן דרמטי. וזה קצת מבאס.
עתה, ההבנה היא שתמיד אפשר לשדרג השילדה אז זה לא נורא.
לכל המצדדים בקנייה של אופניים זולים ואז שידרוגם: מנסיון ולמידה על בשרי (וחשבון הבנק), לקנות משהו בסיסי ב - 4,000 ש"ח ואז לשדרג מכלולים לטובים זה יוצא בסוף פי-אלף יותר יקר, כך שמגיעים לסיכום של באזור ה - 9000 ש"ח, ואז מה הועילו חכמים בתקנתם או בחסכונם?
שיקולי סחירות: זהו אחד אבל רק אחד השיקולים ברכישה, כי בכל זאת יש שוק יד-שניה, ולכן תשאלו גם את עצמכם - אילו הייתם צריכים לבחור באותה רמת מחיר, מותג שסחיר יותר בישראל כמו ספשלייזד או טרק או קונה או הארו או סנטה קרוז, אל מול מותגים כמו סרסן, אורנג´, אולי קומנסל או פוקוס - באותה רמת מחיר ומכלולים, אני הייתי הולך על הסחיר יותר. שיקול רציונלי נטו, של מחשבה על הזוג הבא, והבא והבא... אז תפסיקו להתייפייף.

חזרה לפורום