נושא: התאמת אופניים לסגנון הרכיבה תאריך: 7/24/2007 9:39:00 PM
מחבר/ת: aviad be zaken
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין ולרכב בצורה אינטנסיבית יותר במטרה לעלות מדרגה ביכולת הרכיבה ובסוג השטח, כתוצאה מכך עלתה הדרישה לאופניים מתאימות יותר על מנת להמשיך ולהתפתח בתחום. לאחר קריאת אינספור מאמרים, כתבות, סקירות וגלישה נרחבת במספר גדול של אתרי מותג - אני עדיין מתקשה למצוא את ההתאמה הראויה. יכול להיות שלאחרים מדובר בהחלטה די פשוטה, או יותר נכון "קלילה" , אך אני אינני מוכן להתפשר בקניית ה"מכונה" שתלווה אותי ברכיבות הקרובות, גם משום שמדובר בהשקעה כספית גדולה בשבילי וגם משום שפשוט ככה אני. החלטתי לפנות אל ציבור הפורום לעזרה ולנסות להשתמש בידע ובניסיון של הרוכבים המרכיבים אותו, אז קודם כל תודה מראש לכל המגיבים. ועכשיו, לחלק החשוב ביותר, סגנון הרכיבה והדרישות: סגנון רכיבה: שילוב מסויים בין קרוס קאונטרי לאול מאונטיין, ואני אנסה להסביר, משום שככל הנראה כל אחד מחברות המותגים מגדירות את המושגים קצת שונה. אני אוהב טיולי עומק, לרכב במשך זמן ממושך, כשהחלק העיקרי של הטיולים בנויי משבילים המתאימים להגדרת הקרוס קאונטרי הנפוצה, אך בחלקים מסויימים אני רוכב במקומות הדורשים טכניות גדולה יותר ויכולת שיכוך טובה יותר, שבילים מסולעים במיוחד ומפעם לפעם דרופ של עד מטר. בגדול: אופניים שיוכלו לעמוד (ללא קושי או פגע) ברכיבת שבילים אגרסיבית (אול מאונטיין) אך שיהיו נוחות גם במהלך הרכיבה לקטעים אלו (עליות בעיקר). משקל: פחות מ14 קילו עומק שיכוך: בין 3.7 אינצ´ ל-5.5 אינצ´ מערכות אמינות וקלות לתיחזוק תקציב: עקב בעיות תקציב - יד שניה בלבד, סכום מקסימלי: 10,000.
תודה שוב, אביעד :confused:
|