הרים - אתר האופניים הגדול בישראל


טקסט הודעת פורום

8/1/2007 7:39:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צחי בר סלע עם תוכן  הערה זו דווקא לשלדה הזו?
נושא: הערה זו דווקא לשלדה הזו? תאריך: 8/1/2007 7:39:00 AM
מחבר/ת: צחי בר סלע

השלדה של ibis היא שלדת קרבון. לקרבון יש גמישות שונה (שרוכבים מקצועיים בטח יוכלו לשים לב אליה, ביחס לשלדות אלומיניום) וגם שלדה עשויה קרבון קלה יותר מ´עוד שלדה דומה´ מאלומיניום.

ועל כל השלדות או אופניים במחירים מטורפים:
לגבי ´שיטת השיכוך הספציפית´ אתה צודק ב-100% אבל בפועל מעטים קונים בגלל שהם "מאמינים ששיטת השיכוך היא המושלמת". הרוב קונים מה שיפה להם ונוח להם (כי הם יודעים שרוב שיטות השיכוך דומות באופן כזה או אחר). ו-כן, לפעמים מוכנים לשלם עוד 10-20% רק על התצורה, מבחינת יופי בלבד. ובעצם למה לא?

בסופו של דבר, אין גבול לתשלום על אגדות עם אם יש מי שישים את הכסף על השולחן ויבצע את הרכישה. ויש כאילה. מה עוד שזו לא אגדה, אלא משהו מוחשי ואיכותי (גם אם יש איכותי בחצי או רבע המחיר).


חזרה לפורום