נושא: כמה עניינים קטנים שאני עדיין צריך לברר תאריך: 8/21/2007 9:54:00 PM
מחבר/ת: אורי בלומנזון
דבר ראשון, תודה רבה לכל העוזרים (ובעיקר לאבישי). אוקיי, הלכתי היום למספר חנויות ליד עזריאלי (הספקתי רק למצמן, רוזן מינץ ועוד אחת ששמה לא זכור לי, לשאר אני אלך מחר) ונסעתי על מספר דגמים, וזה בינתיים מה שאני לוקח בחשבון: Hardrock Comp Disc משומש, Maverick Disc חדש או Merida matz sub 60 חדש. בוודאי יתווספו מספר דגמים לרשימה מחר. יש לי רק מספר שאלות אחרונות: 1.) איך אני יכול לדעת אם בולם זעזועים הוא איכותי או לא? אחד המוכרים אמר לי שאם זה "rock shox" זה טוב ואם לא אז לא, וזה נשמע לי דיי מפוקפק. 2.) האם כדאי לקחת בולמי דיסקים (בלי להתחשב בתוספת המחיר) או בלמים רגילים לצרכים שלי? שאלתי רוכב וותיק והוא המליץ לי להתרחק מדיסקים בגלל הכובד שלהם והוסיף שאין להם שום יתרון על בלמים רגילים לשימושים שלי (כמו שאמרתי, בעיקר נסיעה בעיר ומידי פעם שביל עפר מזדמן או קצת אדמה חולית). 3.) האם יש הבדל באיכות בין דגם Acera של 24 הילוכים לבין דגם Alivio? אחד המוכרים במצמן טען שלא. מצד שני, הוא גם אמר לי שראלי חברה טובה, אז אני לא יודע אם להאמין לו. 4.) האם כדאי לי להשקיע עוד קצת כסף כדי לקנות דגם עם Deore במקום Alivio? חל שיפור גדול בחווית הרכיבה במעבר מ24 הילוכים ל27? ושוב, תודה לכולם. אחלה פורום :)
|