הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

8/30/2007 1:02:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אנונימוס עם תוכן  אופני Wheeler DS 49
נושא: אופני Wheeler DS 49  תאריך: 8/30/2007 1:02:00 PM
מחבר/ת: אנונימוס

Wheeler הוא יצרן אופנים גרמני ידוע וטוב המיצר בטיוואן ואינו מוכר כל כך בארץ.
הדגם הספציפי הזה יוצר במהדורה מצומצמת לשוק המזרח אירופאי בשנת 2005 והוחלף בדגמים אחרים. המבצע ב-Speedofun נועד להפטר ממלאי האופנים שנותר להם.

האופנים טובים הם אופני XC ומתאימים לרוכבים מתחילים החפצים להתחיל מאופני ש"מ בתקציב סביר ומפרט סביר. אני רוכב עליהם למעלה משנה ועדין לא נתקלתי בתקלות או במצב שהאופנים הגבילו אותי בלבצע מה שאני רוצה.

ישנה בקורת על האופנים פה באתר בקישור http://www.harim.co.il/review/ReviewReview.asp?ID=3900

לגבי המפרט:

הבולם הקדמי הוא Manitou Trace Comp 100. זהו בולם OEM שיוצר במיוחד עבור Wheeler ואינו מוכר בכל מקום אחר. הבולם הוא קפיץ שמן שניתן לכוון בו רק את ה-SAG ואין כוונים אחרים.

הבולם האחורי הוא TOUGH SHOCK FD שמן/קפיץ ללא נעילה.

המתלה הוא FSR שישי עליו פטנט של SPECIALIZER אך הוא אינו תופס מחוץ לארה"ב.

הבלמים הם בלמי דיסק מכניים של HAYES דגם M3.

מעביר האחורי הוא -DEORE

מעביר קדמי SIS

שיפטרים ACERA

חישוקים ALEX RIM DP17.

בשל חוסר הפופולריות של האופנים בארץ יהיה קשה למכור אותם ביום שתרצו לשדרג. אני גם חושש לגבי היכולת להשיג חלפים לאופנים שיצורם הופסק לפני שנתיים אם כי כל המכלולים הם של יצרנים ידועים.

אם התקציב מאפשר זאת הייתי שוקל ללכת על אופנים של יצרן ופופולרי יותר, אחר ולו רק בשל הסיבות שמניתי קודם ולא בשל בעיות אמינות או מכלולים.

חזרה לפורום