נושא: מומלץ מאד תאריך: 9/19/2007 4:17:00 PM
מחבר/ת: אמיר לשם
מנסיון אישי, אף פנס אחר לא מספק תאורה כזאת במחיר הזה. התאורה מזכירה מאד אור של פנסי מכונית ומאפשר רכיבת אופניים במהירויות מדהימות בחשיכה מוחלטת (60 קמ"ש בירידות בשבילים לבנים, 35 קמ"ש בסינגלים זורמים ללא תחושת חוסר ביטחון). ברכיבה טכנית, הפנס מאפשר טווח ראיה מושלם לכוון אליו מופנה הכידון ומאד מומלץ להשתמש במקביל גם בפנס ראש.
הפנס המקורי מגיע עם מצבר אבץ כבד במיוחד. לאחר כ- 10 רכיבות, המצבר מספק כ 100 דקות אור בעוצמה מלאה.
ניתן לרכוש באתר שני מצברים חלופיים - האחד בקיבול גדול ב- 50%, שיספק כ- 3 שעות תאורה והשני קטן יותר, מספק אותו קיבול כמו המצבר המקורי אך שוקל כרבע ממנו. העלויות באתר הרים.
היתרון הברור של ה- NIGHTPRO, בולט במיוחד ברכיבה בקבוצה. הפנס מספק אור חזק יותר מכל הפיתרונות האחרים המבוססי לדים, כולל פתרונות יקרים ממנו, כולל פיתרונות "משולבים" וכולל פנסי ראש "מתקדמים" של חברות מובילות.
אגב, ה- NIGHTPRO הוא מוצר ישן בקו המוצרים של MARWI. יש להם פנסים טובים ממנו, חזקים ממנו, עם סוללות עדיפות ומנגנוני שליטה עדיפים. אני מניח ש-SHOPHARIM לא מייבאים דגמים אלה משיקולי עלות.
אמיר
|