נושא: המלצה אישית שלי... תאריך: 10/12/2007 9:57:00 AM
מחבר/ת: itay NWD
דבר ראשון אל תרכב בחיים עם סנדלים גם עם זה רכיבה של 5 דקות במידה ותחליק הרגל לא משנה באיזה מצב, זה יכאב ואתה תסבול מחורים טובים...חסוך זאת ממך :)
ועכשיו לגבי הדרופים לא יודע מה איתך לפי הדיון הזה בכלליות הבנתי שאתה כן רוצה להגיע ליכולות גבוהות אך אתה מפחד וזה מעולה כי הפחד זה ההנאה של הרכיבה הזאת בלי פחד זה לא שווה. מה הכי שווה אתה שואל?זה לדעת שהצלחת להתגבר על הפחד ועברת מכשול כלשהוא :) אצלי כיום אני בן 16 וחצי נכון שהבייצים של ילד הם יותר גדולות משל מבוגר אבל עדיין לך תדע עם מה שאני אגיד לך יעזור לך בעתיד..אז ככה עד היום אני תלוי על המשפט הזה "לא תנסה לא תדע" כל דרופ שאני מגיע אליו זה לא השאלה איך לקפוץ זה השאלה איך לנחות כי הדרך למטה זה הדרך הכי מהירה ואם הכי פחד ברגע שאתה באוויר הכל נגמר ותקווה שנחתת בשלום... ככול שתסכל על הדרופ יותר ויותר זמן.. הפחד יגדל וחבל... פשוט תעיף מבט פעם אחת עדיף על הנחיתה תחשב מרחק גישה תפדל תמשוך..טוסיק אחורה וזהו סיימת תעבודה...
עוד טיפ קטן ברגע שנפלת חס וחלילה מדרופ ולא קרה כלום ואתה יכול להמשיך לרכב אתה חוזר לאותו דרופ ועושה אותו שוב!!!!!! מיכוון שאז אתה תחייה בפחדים כל הרכיבות שלך במיוחד מדברים כאלו וכאלו אני מכיר די הרבה חברים שקרא להם את זה והביטחון העצמי שלהם ירד בהרבה וחבל...
תתחשב בעבודה שאם נפלת אין לך את הפחד לעשות זאת שוב כי כבר הרגשת איך זה ואתה מוכן לזה... רוב הנפילות קוראות מהתרגשות רבה וחוסר ביטחון... נסה להשתלב עם עצמך לבד... אל תקשיב לאחרים פשוט בוא לזה כמו שאתה יודע ותעשה את זה כמו גדול לגבי הגבהיים? שזה יגיע ל2 וחצי מטר זה כבר סיפור אחר אתה תרגיש את האנדרנלין זורם בגופך ויש מצב שתתמכר ותגיע לגבההים יותר גדולים וכמובן שהביצים בקפיצה יעלו למעלה ולא ישארו במקומם:) זה הפחד :) ההנאה המובטחת.
לגבי האופנים? אין לך מה לדאוג עם ישרדו הכל=]
בהצלחה, איתי.
|