הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

11/12/2007 9:24:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צביקה ff עם תוכן  אתה מגזים
נושא: אתה מגזים תאריך: 11/12/2007 9:24:00 PM
מחבר/ת: צביקה ff

ה5 הוא כישלון טכנולוגי עצוב אחרי הייפ שיווקי מוצלח.
לא נעים...לא נורא.

אין חובה לספק חלפים ושרות 7 שנים על פי חוקי המכר לא הבינלאומיים ולא בישראל...לגבי כל מוצר אלא לגבי רשימה הכתובה בחוק. אז זה בסדר שאתה עצבני.....אבל לא צודק.

מניסיוני האישי פדאלים מקבלים אצלי ציון 9 במחירים יחס שרות וכוונות טובות.
גם אני במקומם הייתי שם סוף למכור ולשרת כשלון אחרת זה נהפך לצרה בלתי נשלטת..על פי התאוריה שלך....ל7 שנים הבאות.

ואולי גם להסיק מסקנות.....עדיף מוצר אמין גם אם לא בטכנולוגיה האחרונה מאשר הדאווין האחרון של תעשיית האופניים.או לחילופין עדיפים מוצרים זולים ופשוטים מאשר מסובכים טכנולוגית ועשירי שרות.
בולם קדמי פוקס ואנילה RLC עדיף על מרזוקי AM SL ועולה שליש פחות.פוקס ואנילה אחורי אולי לא שיא תאוריות הפלטפורמה והמשקל אבל יעיל לינארי ולא זכור לי שמקטרים עליו
אפילו התאוריה שלי על לאסוף בולמי רומיק ב450 שקל האחד כי הנוער לא אוהב אותםו משדרג מלחץ חברתי...מתחילה לתפוס הגיון(דרך אגב שניים מהם קניתי בפאדלים!!!!).

הצמיגים של WTB לא יקרים אמינים ארוכי חייםׁלדוגמא מחיר זוג מוטורפטורים 2.1 רק 150 שקלים- לא טיובלס ולא בטיח)ולרוב עדיפים בתפקודם על על כל אקזוטיקות הבונטרגר עם השיווק האגרסיבי של GIANT

ואסף......
רק שלא יסתבר שבכלל לא קנית את הבולם בפאדלים ;)

ואסיים במה שהתחלתי....למה לך להתווכח עם עובדות???
תחליף......וסע לשלום(לא להבנתי למה צריך להוציא 470 דולאר על חדש אבל..זה הכיס שלך)

חזרה לפורום