הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

12/1/2007 11:56:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צביקה ff עם תוכן  וואלה איתן
נושא: וואלה איתן תאריך: 12/1/2007 11:56:00 PM
מחבר/ת: צביקה ff

נהיית יועץ...מאלה שאחרי הייעוץ אתה לא יודע מה לעשות :D :D :D

ותחלס.(קצת ארוך אבל יהיה תחלס)
אני מניח שלהניע אותך לוותר על שיכוך מלא יהיה לא הגון לאור שאלתך אבל זה מה שהייתי עושה במקומך.

אתה לא הולך במשקלך לא להיות טוחן עליות ולא בודק את צוק מנרה. אתה מחפש קצת נוחות לתחת וזה לגיטימי.אתה מחפש משהו שלא יחרוק יסבול יקרוס תחת משקלך....ואתה רוצה לחזור הביתה בשלום.

לקנות אופניים מהמדף בשבילך לדעתי אין! אלא אם תקנה הרבה דברים וטכנולוגיה מיותרת לרמות שלא תגיע אליהן ממילא- חבל על הכסף במקומות הלא נכונים

אופניים מבחינה הנדסית בנויות לרוב על משקלות ממוצעים. זה בערך חצי ממשקלך- וזה אומר ששום בולם לא יאהב אותך מבחינת ביצועים(גם אם ישרוד)- לא בתחיל מהלכו לא באמצעו ובטח שלא בסופו.- תוציא את בולמי האוויר מהרשימה כי הם לא תוכננו לזה וכדי שתגיע לסאג נורמאלי תהיה על מעטפת ההגיון כבר בהתחלה ועם תכונותיהם לפרוגרסיביות כייף גדול בתוסיק לא יהיה לך--ותוספת של קילו לשני הקצוות באופניים לא תשנה את "מעמדך" הכולל.

בחר לך אופניים קצרות מהלך- 4 אינטש זה דיי והותר.כל אינטש נוסף לא יאהב את המומנט שאתה יוצר על המתלים והפיצוי על בובינג ושאר הצרות ילך והסתבך.ואני לא רואה סיבה שתקנה שלדות ארוכות מהלך מחד ומחוזקות קשיחות צידית מאידך.

הבולם המועדף עלי במקרה שלך הוא פוקס ונילה ישן אמין וטוב עם קפיץ 900(אתה חייב לחפש אחד כזה בחנויות)בל כל בולם קפיץ יעזה את העבודה.

מקדימה הייתי מעדיף בולם DIRT באורך 100- 110 ממ מהלך .הם נבנו להיות ברזל טיפש וחזק.למרזוקי יש כאלה וגם לאחרים.בדוק שוב את זמינות הקפיצים בדרגת הקושי החזקה כתנאי לקנייה.

שלדות??- באמת לא חשוב איזה שיטת מתלה- העיקר קצת מסיביות.
טאוקלי לפני שנה שנתיים
אנדורו משנת 04 ומטה
איירון הורס WORRIER

גלגלים??
חפש משהו שיושב על אופני דירט ויש לו נאבת דיסק כעצת איתן

בקצור- אתה צריך לעשות רשימת קניות לחפש קצת בפורום משומשים או בחנויות
ולהרכיב אופניים--שלך רק בשבילך .

בהצלחה

חזרה לפורום