נושא: לשדרג או לא לשדרג זו השאלה?! תאריך: 12/15/2007 5:15:00 PM
מחבר/ת: t a
אני רוכב על סטאמפג´מפר 2007 אקספרט. 50% מהרכיבות שלי הן רכיבות טכניות... בשבוע האחרון למשל עשיתי את מדרגות הקיסר שלוש פעמים באותו בוקר והיום רכבתי בחורשים. אני עובר עם הסטאמפי שלי את כל הדרופים והאלמנטים הטכניים הקיימים הן בחורשים והן במדרגות הקיסר. אני לא יורד מהאופניים כלל, חלק מהדרופים אני מתגלגל וחלקם אני קופץ. אני שוקל 64 ק"ג כך שאני לא חושב שאני מכביד במיוחד על הסטאמפי שלי. היתרון הגדול עם הסטאמפי שנוכח משקלם אני גם מטפס איתם בקלילות למדי עליות בכלל ואלמנטים טכניים בפרט. מקדימה יש לי טאלאס 100 - 140 ומאחור פוקס פלוט 5". היום כשרכבתי בחורשים ראיתי קבוצה שרכבו כולם על אופני פרי רייד מסוגים שונים בעלי מהלכי בולם ארוכים מאוד אשר סבלו קשות בעליות מפאת משקל אופניהם. בשלב מסויים רכבתי אחריהם באחד הסינגלים ולא ראיתי שיש לי קושי לעמוד במהירות ובאלמנטים שהיו לאורכו לעומתם. מזה זמן רב שאני מתלבט אם לעבור לאופניים אגרסיביות יותר אולם נוכח האמור אני בספק אם יש צורך ואם זה מוצדק. א. האם שידרוג אופניים לאגרסיביות יותר ישפר אותי משמעותית לעומת ביצועי עם אופני הנוכחיות או שזה "בולשיט"? ב. האם יש סכנה בטווח הארוך או הקצר להמשיך לרכוב בצורה זו עם הסטאמפי??? לציין שבינתיים אני לא מוצא שום בעייה איתן. אודה על תשובותיכם... כי לי נראה שכל הקטע של השידרוג האגרסיבי הוא "בולשיט" :)
|