נושא: תשובה לשמוליק טל-ez -quick תאריך: 1/2/2008 1:14:00 AM
מחבר/ת: יוסי לסרי
נתחיל בזה שיש לשנות את הגישה שמוצר קונים לפי משקל ,נהפוכו הושקע מאמץ ומשאבים על מנת להקטין ולשטח את המוצר כך שבמשך השבוע כאשר אתה לא עם האופניים על הגגון תוכל להשתמש בגגון ללא הפרעה כנ"ל כאשר תרצה להכניס את הרכב לשטיפה ללא כל הפרעה ,מה שאתה לא יכול לעשות עם שאר מנשאי-פס ,המוצר מיוצר מחומרים איכותיים ביותר ,יציקת אלומיניום,ברגי נירוסטה(אין חלודה) המוצר נצבע בצביעה אלקטרוסטטית עמידה בתנאי מזג חוץ-אחריות ל-5 שנים , מחיר 600 ש"ח בהחלט לא יקר, עם כל היתרונות בהשוואה למוצר כדוגמת 591 טולה בעלות 1200 ש"ח . התייחסות ל"עוד בעיות": 1.המנשא מיועד ל-2 זוגות אופניים. 2.אין כל בעיה להחזיק את האופניים הפוך , הנושא נבדק מול יצרני בולמים ומעצורים הידראוליים וגם נבדק בנאי מעבדה קיצוניים,(זאת בתנאי שהאופניים תקינות). 3.החלק האחורי עליו יושב המושב מתכוונן בעזרת מפתח אלן (מסופק עם המוצר) כך שניתן לכוון בקלות ובמהירות . 4.פירוק והרכבה מהירים-12 שניות ,ניתן לראות בסרטון באתר(קיים נומרטור) ,אתה מוזמן לנסות עם פס,דרך אגב עם פס אתה חייב להחזיק ביד אחת את השלדה וביד השנייה לנעול , ב-EZ-QUICK אתה מניח את האופניים על המנשא ונח ,אתה לא צריך להחזיק. 5.המנשא יתרון לנמוכים מכיוון שנקודת העגינה בגובה הגגון להבדיל ממנשא פס בהם נקודת העגינה בשילדה. אני מקווה שהבהרות אלו עונים על כל הספקות שהעלתה, אני אשמח לפגוש אותך על מנת שתוכל להתרשם מקרוב , אין לי ספק שתשנה את דעתך
|