הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

1/8/2008 10:17:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  שחר עם תוכן  המלתה לאופניים
נושא: המלתה לאופניים תאריך: 1/8/2008 10:17:00 AM
מחבר/ת: שחר

שלום אייל, קצת באיחור אבל אני אתן את הפידבק שלי בכל מקרה
לגבי ה הארו X7 ה Black Diamond וה ביגהיט , לא ממש פרקטי לדווש עם אופניים כאלה בעליות , אפשרי, אם אתה בכושר מדהים אבל בגדול, אתה תסבול בעליות.
אני רוכב על Scott Nitrous כבר כמעט שנתיים ואתה חייב לשים לב לאיזה כיוון אתה הולך ברכיבה כי יש שני סוגים של Nitrous , דגמי 10 20 ו 30 שהם מיועדים ל FR, יותר אגרסיביים אבל יותר כבדים וקשים יותר לדיווש בעלייה ויש את דגמי 11 ו 22 (אני רוכב על ה 22) שהם מוגדרים כ Super Light , אתה מקבל עדיין 6 אינצ´ (ניתן לשנות גיאומטריה ולהוריד ל 5 אינצ´) מהלך אחורי ו 150 ממ מהלך קדמי האופניים שוקלות פחות מ 15 ק"ג ומספקות Fun factor מטורף בסינגלים , אני שוקל 105 ק"ג ועושה עם האופניים כמו גדול את מירב, בן שמן וכד´ וגם מטפס עם האופניים בסוף הסינגלים ללא בעייה וגם רוכב את מנרה ללא כל בעייה, אלא אם אתה מתכוון גם לבצע הרבה קפיצות לפלטים ו STREET עם האופניים , הסקוט יתנו לך, לדעתי, את התשובה הטובה ביותר. ה X5 וה מרין מספקים פחות מהלך ושוקלים אותו דבר .
אתה גם יכול לשקול את ה Intense 5.5 .

אני גר באזור העמקים, ואם אתה רוצה לבוא לעשות סיבוב, גם אין בעייה .
לגבי המפרט:
שיכוך קדמי - Marzuchi All Mountain 150mm + ETA (AIr + Oil
ניתן לקצר ל 100 ע"י רבע סיבוב של החוגה - הפיתרון היעיל ביותר
שמצאתי עד היום לקיצור מהיר של הבולם
שיכוך אחורי - Signle pivot with Manitou Swinger 3 Way SPV
ניתן לשדרג ל Fox DHX 5 air אם אתה רוצה משהו אגרסיבי יותר
בלמים - Shimano 535
8 אינצ´ קדמי , 6 אינצ´ אחורי
קראנק - LX Hollowtech 2
מעביר אחורי - XT
שיפטרים - LX
חישוקים - שידרגתי את החישוק הקדמי ל Mavic 321 Disk עם שפיצים של WS , אחורי Alex DP20
צמיגים - אני רוכב עם Maxxis Minion 2.35 קדמי ו maxxis highroller 2ץ2.35 אחורי
כסא - WTB Gel

מקווה שעזרתי

שחר

חזרה לפורום