הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

1/10/2008 3:59:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רומן ל עם תוכן  מניסיון אישי:
נושא: מניסיון אישי: תאריך: 1/10/2008 3:59:00 PM
מחבר/ת: רומן ל

שלום אייל
אני אישית רוכב על דגם OTERO ELITE משופרות במקצת של שנת 2007, זאת אומרת חלקים אחרים אבל שילדה אותו דבר.
קודם כל אני יכול להגיד לך ששילדה חזקה מאוד, זאת אומרת לפי הדרת יצרן היא מיועדת ל XC אבל אני רוכב איתה בחורשים סינגלים ברמה טכנית גבוהה, וגם עושה דרופים של מטר בכיף!
המכלולים של דגם סופר 08 יותר טובים מזה של הסופר ב-2007.
לדעתי שיפור הכי טוב שעשו במונגוס זה הבולם הקידמי עם שינוי מהלך! כי אתה יכול לשנות גם מהלך מתלה אחורי.
זאת אומרת אם אתה חפץ בנסיעת מהירה עם הרבה עליות, תכוון מתלה ל-2.4" מאחור (65 מ"מ בקירוב", בבולם קידמי תשים 85 מ"מ וואלה יש לך אופני קרוס וXC טובות, וגם להיפך אם אתה רוצה לרכב יותר טכנית ואגרסיבית, תשים במהלך אחורי 112 מ"מ ובולם קידמי ל-130 ויהיו לך אופני שבילים שחבל על הזמן!
מניסיון שלי מהלך מאחור תמיד אצלי על 112 מ"מ המירביים, אין יותר מדי בובינג (בגלל בולם אויר).
גם דבר נוסף טוב ששופר הם הגלגלים, בדגמי 2008 שמו ALEXRIMS TD24, שלדעתי הן יותר עמידות מ ALEXRIMS PC 19 שבדגם שלי.
בלמי TEKTRO AURIGA הידראולים פשוטים אבל עושים את העבודה טוב,ובולם אויר בדגם 08 יותר טוב מזה שב-07, כי ב-07 יש SUNTOUR, שהוא נחשב רמה מתחת לרוקשוקס המפורסמים.
דגם 08 יקר יותר מ-07 ב-300 ש"ח, שלדעתי כדי להוסיף אותם מאוד, כי חלקים יותר טובים!
בקיצור ממליץ לך על אופניים, כמובן תעשה רכיבת מבחן אם ישנה אפשרות.

נ.ב במחיר כזה יש עוד דגם: HARO SHIFT 3, לא מכיר אישית עם אופניים אבל ממה שידוע לי יש להם 120 מ"מ מהלך גם קדימה ואחורה (הייתי מגדיר אותם כמתחרה ישיר למונגוס אוטרו סופר), מחיר שלהן גם בסביבות 4300 ש"ח, תבדוק גם אפשרות זו.

יום טוב
רומן

חזרה לפורום