למביני עניין ורציניים בלבד.
שילדת שיכוך מלא הנחשבת לאחת מהשלדות הטובות ביותר שיש (חפשו וקראו עליה ותבינו לבד שיש לכם פה עסק עם משהו מאוד מיוחד).
הנה כמה קישורים ששווה לראות:
http://www.mtbr.com/cat/bikes/allmtn-full-suspension/foes/2-1-fxr/PRD_412971_1547crx.aspx
http://www.mbaction.com/Me2/dirmod.asp?sid=&nm=Main+All+Modules&type=news&mod=News&mid=9A02E3B96F2A415ABC72CB5F516B4C10&tier=3&nid=0825CC32D62D46B186F10DE273C6038D
השלדה מבוססת על בולם ייחודי CURNUTT XTD AIR שכמותו לא תראו בשום מקום, בולם מפלצתי בגודלו אך בעל איכויות שאין כדוגמתן ושעולה הרבה מאוד כסף ושתראו אותו רק על אופני FOES.הבולם הינו בעל יחס 2:1 ולכן מספק רגישות שבולם רגיל אינו מתקרב אליה (שם היחס הוא בד"כ 3:1 או 4:1). השלדה בנויה בעבודת יד בקליפורניה, ארה"ב וניתן רק לומר שמדובר ממש ביצירת אומנות. השלדה חזקה בטירוף ומאסיבית על בסיסSINGLE PIVOT לקשיחות צידית מרבית ולאמינות מוחלטת.
השלדה במצב מדהים, שמורה בקנאות ברמה שקשה לתאר. השלדה נרכשה חדשה לגמרי בדצמבר 2008 ונמכרת עקב מעבר לשלדת FOES FXR 2:1 מהמודל האחרון (2011). מי שרוכב על FOES כבר לא יוכל יותר לרכוב על אף שילדה אחרת, הן פשוט בליגה אחרת.
ניתן לרכוש את השלדה עם בולם קדמי FOX TALAS 36 160, עם מהלך מתכוונן של 100 – 130 – 160 מ"מ. הבולם הינו משנת 2009 והוא במצב כמו חדש (גם במראה) בתוספת של 2,500 ש"ח.
השלדה מגיעה עם מייסביי היגוי של CHRIS KING ושימו לב יש גם בולם FOX אחורי חלופי (RP2) חדש לגמרי (!!!)
לשלדה מהלך של 6 אינץ' ואת הרכיבה איתה ניתן לתאר במילה אחת: חלום!
מי שירכוש את השלדה יקבל איתה גם מתנה שוות ערך, מוט אוכף מתכוונן Crank Brothers Joplin R כך שיוכל לטוס בירידות ובקטעים הטכניים.
גילוי נאות: השלדה הזו מסוגלת לעשות דברים שאני כרוכב ממש לא מסוגל לעשות או מנסה לעשות. אני רוכב ברמה בסדר אבל ממש לא מהקופצים או מהמקצוענים והשלדה הזו מסוגלת לכל כך הרבה יותר ממה שאני מסוגל כך שהיא אפילו לא נדרשה לעבוד באינטנסיביות אותה היא דורשת! השלדה הזו שדרגה את היכולת שלי כרוכב והעניקה לי כל כך הרבה בטחון שפשוט קשה לתאר זאת, היא הופכת כל רוכב לרוכב טוב הרבה יותר, היא פשוט מגהצת את השטח.
השלדה נמכרה כחדשה במחיר של 2,800 דולר אז תעשו לבד את החשבון לגבי איזו הזדמנות יש לכם פה.
אשמח לענות על כל שאלה ואשמח גם לשלוח תמונות של השלדה למי שמתעניין ברצינות בקנייה שלה. אני לא לחוץ למכור, השלדה תחכה למי שיודע להעריך את מה שיש לי פה להציע.
|
פרטים |