אופני מארין AXC משודרגות מאוד(הרבה חלקים שודרגו מיד אחרי הקניה, כמפורט) במצב חדש לגמרי.
שלדה: Marin AXC חדשה לגמרי ומבריקה. ברקסים הידראוליים. להלן החלקים ששודרגו לעומת המפרט המקורי: אוכף: WTB V PURE פדאלים: פלאטים רחבים מאוד של kona בצבע לבן. קראנק: דאור חלול חדש לחלוטין באשגארד: פילו שחור חדש לחלוטין צמיגים: MAXXIS High Roller 2.35 חדשים לגמרי - לעולם לא ראו שטח! עם חומר... כידון: Answer Pro Taper 690mm סטם: spank 50mm בצבע לבן (לא זה המופיע בתמונה, יותר מגניב) גריפים: ODI longneck נוחים להפליא בצבע לבן (לא אלה בתמונה)
למען השקיפות אציין כי האטמים של הבולם הקדמי (120mm) לא תקינים ולכן כיסיתי אותו בגומי ובד כפי שניתן לראות בתמונה. הכיסוי הזה אוטם לחלוטין והבולם עובד פיקס, אך זה פחות "אסתטי".
הקונה יקבל גם קסדה במצב טוב + מגיני ברכיים וכפפות משומשים קמעה + דגריזר חדש + פנימית...
האופניים נמכרות עקב פציעת גב וברכיים ארוכה, שהחלה כבר לפני יותר משנה, אך לא נמכרו עד עתה בתקווה להחלמה. לפני הפציעה נרכבו 3 פעמים בבן שמן (נקנו לאחר הפציעה בתקופת האופטימיות :-) ). מבחינתי אלה היו האופניים המושלמים (את שני הזוגות האחרים שהיו לי מכרתי כבר חודשים לאחר הפציעה) אך לא יצא לי להנות מהם.
גמיש טיפה לרציניים באמת. |
פרטים |